Tarife

Producătorii și importatorii au obligația îndeplinirii unor obiective de reciclare. În caz contrar sunt obligați sa plătească o penalitate de neîndeplinire în valoare de 2 lei/kg către Administrația Fondului pentru Mediu.

Transferul de responsabilitate reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă pentru îndeplinirea obiectivelor de reciclare legal stabilite și evitarea achitării acestei penalități

Prin transferul de responsabilitate către Eco AMB Provider, compania dumneavoastră este exonerată de orice plată către Administrația Fondului pentru Mediu ce poate apărea în urma neîndeplinirii țintelor de colectare și reciclare a ambalajelor puse pe piață.

 

Eco AMB Provider este o societate autorizată și licențiată de către Ministerul Mediului în vederea preluării obligațiilor privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje introduse pe piața națională de către producători și importatori.

 

Eco AMB Provider este o organizație nou înființată dar, reunește profesioniști cu o experiență de peste 15 ani în managementul deșeurilor de ambalaje. Noi acționăm ca o interfață pentru o misiune în interesul public: protejarea mediului înconjurător prin respectarea angajamentelor privind îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje.

 

Obiectivul Eco AMB Provider este preluarea responsabilității și îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje pentru toate tipurile de ambalaje prevăzute în H.G. 621/12005 cu modificările și completările ulterioare, stabilite în sarcina clienților noștri, precum și gestionarea reciclării deșeurilor de ambalaje astfel încât compania dumneavoastră să poată beneficia de cele mai bune soluții de reciclare a ambalajelor pe care le produceți și/sau comercializați .

Dorim să vă facem cunoscută oferta noastră de preț pentru fiecare tip de material în parte, valabilă pentru anul 2018.

Tip de materialPreț lei/tonă*
Sticlă470
Plastic (PET)660
Plastic (alte tipuri)450
Hârtie - Carton360
Metal (oțel)365
Metal (aluminiu)670
Lemn350

*prețurile nu conțin TVA