Despre noi

Eco AMB Provider, societate autorizată și licențiată de către Ministerul Mediului. în vederea preluării obligațiilor privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje introduse pe piața națională  de către producători și importatori.

Licența de funcționare

Eco AMB Provider a fost înființată pentru a veni în sprijinul agenților economici după ce România a adoptat cadrul legislativ necesar implementării principiului “poluatorul plătește” și pentru a ajuta România la îndeplinirea obligațiilor asumate prin semnarea tratatului de aderare la Uniunea Europeană aplicând sistemul de răspundere extinsă a producătorului.

 

Misiunea Eco AMB Provider este gestionarea reciclării deșeurilor de ambalaje astfel încât compania dumneavoastră să poată alege cele mai bune soluții de ambalare pentru produsele pe care le produceți și comercializați și de a elimina orice restricție pe întreg lanțul ambalajului.

 

Obiectivele noastre sunt:

  • de a vă oferi în permanență servicii sigure, garantate în vederea îndeplinirii obligațiilor privind valorificarea și reciclarea ambalajelor introduse pe piață conform H.G. 621/2005.
  • de a prelua responsabilitatea și de a îndeplini obiectivele de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje pentru toate tipurile de materiale prevăzute în H.G. 621/2005 cu modificările și completările ulterioare, stabilite în sarcina dumneavoastră.
  • de a ne axa în egală măsură atât pe performanța ecologică, economică, cât și socială, respectând principiul dezvoltării durabile

 

Echipa

Eco AMB Provider este o organizație nou înființată, dar reunește profesioniști cu o experiență de peste 15 ani în managementul deșeurilor de ambalaje și acționează ca o interfață pentru o misiune în interesul public: protejarea mediului înconjurător prin respectarea angajamentelor privind îndeplinirea obiectivelor de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje.

Angajații noștri au o vastă experiență profesională în managementul deșeurilor de ambalaje și sunt cu toții conectați în rezolvarea în timp util a cerințelor clienților și au ca și deziderat dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung.

 Tarife